Egy vezető egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy inspirálni tudja a csapatát.

Egy startup akkor tud elindulni, ha egy bolond be tud lelkesíteni pár másik bolondot. Ha annyira erős a hite, hogy másokat is még tud győzni arról, hogy SIKERÜLHET. Minden más csak ezután kezdődik.

Mikor Finnországból hazaköltöztem, már volt egy sikeres mobil játékom, ami nagyon jól ment. De a PDAmill és a későbbi NNG megszületésének fontos momentuma volt, hogy három másik embert be tudtam lelkesíteni. Elhittük, hogy a mobil játékpiac nagy lesz és mi lehetünk a vezetői. Egy évig ingyen dolgozott a csapat, cserébe mind tulajdonosok lettünk. A játék buli is bejött, egy ideig mi voltunk egy kis piac vezetői globálisan. De ami végül a játéktechnológiára épülve elindult, az NNG, az szólt igazán nagyot.

Arra a képességemre, hogy másokat elvarázsoljak/meggyőzzek egy cél érdekében, még külön szó is született a csapatban: Petyasphere – az az x sugarú kör körülöttem amin belül a valóság opcionálissá válik.

Egy nagycéges környezetben könnyű elfelejteni ezt az egyszerű elvárást. Inspirálni a csapatot. Elhitetni, hogy együtt nagy dolgokra képesek. Szerintem ez fontosabb bárminél. #startupcoelho

Leave a Reply

Powered by WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑