Légy makacs! Senki más nem fog a te elképzeléseidben nálad jobban hinni.

Egészen felnőttkoromig azt hittem, hogy a makacsság erény. Ha valaki megállapította, hogy makacs, konok vagy éppen keményfejű vagyok, azt hittem, hogy épp megdicsért. Egy kicsit még ma is azt hiszem.

Ahhoz, hogy valamiben sikeres legyél a járatlan utat kell néha válaszd. Mert ha a járt út sikerre vinne, akkor mindenki az lenne. Az emberiség nagyja viszont nem mer, tud vagy akar letérni a jól kitaposott ösvényekről. Apáik félelmei kötik meg a kezüket. Generációról generációra száll a leszegett tekintet.

Én viszont sosem voltam az emberiség nagyja 🙂 Gyerekkorom óta riasztott az a gondolat, hogy átlagos leszek, hogy be kell álljak a sorba. Viszont a járatlan út csak makacs embernek való. Ez nem azt jelenti, hogy ne tanulj, figyelj vagy hallgass végig másokat. Csak azt jelenti, hogy aztán te magad döntsd el, hogy mit hiszel el belőle. Te határozd meg, hogy mi lehet belőled, hogy merre indulsz és mibe ugrassz bele. És ebben a hitedben a kudarcok ne gyengítsenek, hanem a tanulságaikon át erősítsenek. Légy makacs! #startupcoelho

Leave a Reply

Powered by WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑