Aki még csak egy kutyát látott életében az sokkal magabiztosabb abban, hogy milyen is egy kutya, mint az, aki rengeteget.

Ez arról jutott eszembe, hogy rendszeresen találkozom olyan emberekkel, akik már vittek valamit gyorsan sikerre és úgy érzik, hogy tudják a siker receptjét. Azt éreztetik, hogy egyetlen helyes út van a sikerhez és van egy pontos recept, hogy mit hogyan kell csinálni. Legyen az sales vezető, aki szerint csak a cold call működik, vagy vállalkozó, aki szerint csak a tőkebevonás vihet sikerre.

Azt gondolom, hogy ha akár Bill Gates vagy Elon Musk lenne a céged tanácsadója, akkor sem biztos, hogy jobban tudnák nálad, hogy mit kell tenned. Ők zseniálisan oldottak meg helyzeteket – a saját helyzeteiket, a saját piacukon, a maguk idejében, csapatával és cégében.

Mindez mit jelent rám nézve, aki startupok alapítóit segítem tanácsokkal és meglátásokkal? Azt, hogy még jobban kell igyekezzek a saját tapasztalataimat, ötleteimet és tudásomat a helyén kezelni. Azt, hogy lássam, minden cégnek saját útja van. Szerencsés vagyok, amiért olyan cégvezetőkkel dolgozhatok együtt, akik nem hisznek el nekem mindent és bár megkérdeznek, meghallgatnak, de a maguk döntéseit hozzák meg.

A saját sztoridnak te vagy a főszereplője és írója is egyben. #startupcoelho

Leave a Reply

Powered by WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑